Sidings

Een bestaande gevel aan de buitenzijde extra isoleren en bekleden met gevelbekleding? Vertrouw op de vakkennis van Dakwerken Boets voor de perfecte plaatsing en afwerking. Wij bieden een ruime waaier aan mogelijkheden voor gevelbekleding.

AFWERKING ZIJGEVEL MET KUNSTLEIEN
Onze realisaties - Sidings

Gevelbekleding op maat

De meeste projecten met gevelbekleding realiseren we met hout, gevelpanelen of leien. Bij het plaatsen van gevelbekleding zorgen wij ook voor de verdere afwerking inclusief het bekleden van de dagkanten van de ramen en het verlengen van raamtabletten.

Wanneer kiezen voor gevelbekleding?

  • Om een bestaande oude woning extra te isoleren biedt gevelbekleding een mooie oplossing. Meestal gebeurt dit bij oudere woningen zonder spouwmuur. Door het plaatsen van isolatie aan de buitenzijde van de woning, verlies je binnen geen ruimte.Bij de uitvoering beginnen we met het plaatsen van de PIR-isolatieplaten. Daartegen plaatsen we een houten kaderwerk. Vervolgens werken we de gevel af met de gewenste gevelbekleding.
  • Ook bij het realiseren van een woonuitbreiding of achterbouw wordt vaak gekozen voor gevelbekleding. Ofwel wordt het nieuwe gedeelte afgewerkt met gevelbekleding, al dan niet in combinatie met gevelbekleding. Vele oplossingen zijn mogelijk. Zo sluiten het oude en nieuwe deel van de woning visueel mooi op elkaar aan.

Ook voor het uitvoeren van de woonuitbreiding of achterbouw in timmerwerken kan je op ons rekenen.

Welke soorten van gevelbekleding zijn mogelijk?

Wij plaatsen gevelbekleding in de vorm van sidings, leien, gevelpanelen, hout of sandwichpanelen. Voor elk type van gevelbekleding bieden wij talrijke keuzemogelijkheden inzake kleur en vorm.

Zo behoren verschillende houtsoorten tot de opties. Wij werken samen met verschillende gekende leveranciers zodat we ook voor kunststof gevelbekleding gegarandeerd een visueel sterke oplossing in huis hebben.